www.isimkolay.com
Online CRM, Ön Muhasebe, Stok Takibi, İnsan Kaynakları ve daha fazlası
Müşterileri etkileşimlerinizi, teklif ve siparişlerinizi, faturalama işlemlerinizi, gelir giderlerinizi, kasa banka hareketlerinizi, ürün ve hizmetlerinizi, stoklarınızı, personelinizin özlük bilgilerini, bordrolarını ve daha fazlasını tek platformdan yönetin.
16 gün Ücretsiz deneyin
memnun kalırsanız devam edin
fevzi çakmak mah. basın cad. no: 12 karatay konya

bizim etiket firmasının iletişim bilgilerine (telefon, email, faks, web sayfası, konum, firmatanıtımı, adres, yetkili vd.) bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Firmaya 3323427226 numaralı telefondan yada bilgibizimetiket.com adresinden ulaşabilirsiniz. Firma KONYA şehrinde olup fevzi çakmak mah. basın cad. no: 12 karatay konya adresinde bulunmaktadır. Yandaki haritadan firma konumuna ulaşabilirsiniz. Enlem Boylam bilgilerine ulaşamadığımız firmaların konumu adresten bulunduğu için tam olarak konumu yansıtmayabilir. Firma tanıtımı; metal etiket, plastik etiket, alüminyum etiket, leksan etiket, şeffaf etiket, eloksal etiket, üretimi yapmaktayız. Serigrafi baskı ve tasarım sektöründe önemli tecrübeye sahip olan BİZİM Etiket Tasarım Promosyon, profesyonellik anlayışıyla, faaliyetine başlamıştır.
Her biri kendi alanında uzman olan kişiler tarafından kurulan BİZİM Etiket Tasarım Promosyon, kısa sürede Türkiye’de sektörün de ismini duyurmuştur. Uzman kadrosuyla, sürekli gelişen ve değişen teknolojilere paralel olarak makinelerini yenileyen BİZİM Etiket Tasarım Promosyon en iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmeyi amaç edinmiştir. BİZİM için müşteri memnuniyeti birinci sırada gelir.
Bu sebeple hizmet anlayışımız; hizmette sınır ve sinir yoktur.

Firma Kategorileri

1 Yorum

comments-thumb-2
Yönetici
Ekim 28, 2016

Firma hakkındaki görüşlerinizi aşağıda bulunan
form yardımıyla paylaşabilirsiniz.

Oylayın ve Yorum Yazın

.

Değerlendirmeniz