www.isimkolay.com
Online CRM, Ön Muhasebe, Stok Takibi, İnsan Kaynakları ve daha fazlası
Müşterileri etkileşimlerinizi, teklif ve siparişlerinizi, faturalama işlemlerinizi, gelir giderlerinizi, kasa banka hareketlerinizi, ürün ve hizmetlerinizi, stoklarınızı, personelinizin özlük bilgilerini, bordrolarını ve daha fazlasını tek platformdan yönetin.
16 gün Ücretsiz deneyin
memnun kalırsanız devam edin
Cihadiye Cad. No:81 Bostancı Kadıköy İSTNABUL

TERRA GARDEN CONCEPT PEYZAJ uygulama ve kentsel tasarım firmasının iletişim bilgilerine (telefon, email, faks, web sayfası, konum, firmatanıtımı, adres, yetkili vd.) bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Firmaya 2165492106 numaralı telefondan yada infoterragardenconcept.com adresinden ulaşabilirsiniz. Firma İSTANBUL şehrinde olup Cihadiye Cad. No:81 Bostancı Kadıköy İSTNABUL adresinde bulunmaktadır. Yandaki haritadan firma konumuna ulaşabilirsiniz. Enlem Boylam bilgilerine ulaşamadığımız firmaların konumu adresten bulunduğu için tam olarak konumu yansıtmayabilir. Firma tanıtımı; Terra Garden Concept 1994 yılında Almanyanın Dusseldorf şehrinde Gartendesign Bahcivan adı altında kurulmuştur.
Zaman içerisinde Almanya, Holla, Fransa, Belçika gibi birçok Avrupa ülkesinde peyzaj tasarım, uygulama ve peyzaj bakımı ile ilgili birçok projeye imza atmıştır. Şirketimiz kentsel peyzaj planlama konusunda da birçok ülkede başarı kazanmıştır.
Şirketimiz Mayıs 2008de Terra Garden Concept adı altında İstanbul merkez ofisini Kadıköy’de kurmuştur.
Çalışma alanlarımız villa bahçeleri, toplu konut alanları, tatil köyleri, oteller, turizm ve dinlenme tesisleri, park, bahçe ve meydan düzenlemeleri ile rekreasyon alan düzenlemeleri, hayvanat bahçeleri, botanik bahçeleri, arboretumlar, açık müze ve amfi tiyatrolar, okul ve üniversite kampüsleri, ticari ve endüstriyel alanlar, alışveriş merkezleri, çiftlik ve hobi bahçeleri, biyolojik göletler ve hidro kültür uygulamaları, çocuk oyun alanları, spor alanları, peyzaj tasarım, proje uygulama ve peyzaj bakımı, teknik danışmanlık gibi tüm çevre düzenlemesi ile ilgili olan işleri kapsamaktadır.
Firmamız doğa ve insan ilişkisini her zaman ön pla tutarak, yüksek kalite anlayışıyla doğal yaşam mekanları kurmayı hedeflemiştir. Uzman ekiplerimizle Avrupa startlarında, özgün tasarımlarımızla yaşamınıza ve yaşam mekanlarınıza renk, huzur ve değer katmaya devam etmektedir.

Firma Kategorileri

1 Yorum

comments-thumb-2
Yönetici
Ekim 28, 2016

Firma hakkındaki görüşlerinizi aşağıda bulunan
form yardımıyla paylaşabilirsiniz.

Oylayın ve Yorum Yazın

.

Değerlendirmeniz