www.isimkolay.com
Online CRM, Ön Muhasebe, Stok Takibi, İnsan Kaynakları ve daha fazlası
Müşterileri etkileşimlerinizi, teklif ve siparişlerinizi, faturalama işlemlerinizi, gelir giderlerinizi, kasa banka hareketlerinizi, ürün ve hizmetlerinizi, stoklarınızı, personelinizin özlük bilgilerini, bordrolarını ve daha fazlasını tek platformdan yönetin.
16 gün Ücretsiz deneyin
memnun kalırsanız devam edin
Çerkezköy yolu üzeri Otoyol Kavşağı Kuştepe Mevkii, VELİMEŞE, ÇORLU, 59860 Tekirdağ

FLOKONTROL ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SAN TİC LTD ŞTİ firmasının iletişim bilgilerine (telefon, email, faks, web sayfası, konum, firmatanıtımı, adres, yetkili vd.) bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Firmaya 2826744836 numaralı telefondan yada infoflokontrol.com adresinden ulaşabilirsiniz. Firma TEKİRDAĞ şehrinde olup Çerkezköy yolu üzeri Otoyol Kavşağı Kuştepe Mevkii, VELİMEŞE, ÇORLU, 59860 Tekirdağ adresinde bulunmaktadır. Yandaki haritadan firma konumuna ulaşabilirsiniz. Enlem Boylam bilgilerine ulaşamadığımız firmaların konumu adresten bulunduğu için tam olarak konumu yansıtmayabilir. Firma tanıtımı; FLOKONTROL; 14 yıllık tecrübesi ve bu kadar kısa süre içinde oluşturduğu ciddi müşteri referans listesi ile



- Endüstriyel Otomasyon

- Taşıma, Paketleme ve Paletleme (FANUC - Resmi Sistem Entegretörü)

- Ürün transfer ve gruplamaları

- Bilgi ve Kontrol Sistemleri



konularında, gerektiğinde prosese özel olarak tasarlanmış esnek çözümleri, uygun maliyetler içinde, üstün teknoloji ile donatılmış fonksiyonel sistemler sunmaktadır.



Özellikle;



Cam endüstrisi (Cam ambalaj - Züccaciye - Otocam),

Her Türlü Gıda Endüstrisi (Su, İçecek, Gıda),

Kağıt Endüstrisi (Tuvalet Kağıdı - Kağıt Havlu - Dispenser v.s.)



için komple robotlu tip paketleme ve paletleme hatları, Koli açma - kapama ve koli dolum makinaları, Depalet ve Paletleme sistemleri, Palet Magazin, Tava Magazin, Tava Hazırlama, Staker Üniteleri, Robotlu Cam Rodaj makinası, Ürün transfer ve gruplama sistemleri, 5810 pet ve 19lt su damacanalarının paletlenmesi, robotik rack yükleme ve boşaltma sistemleri, elektrik ve mekanik dizayn - imalat - montaj - otomasyon sistemleri dahil olmak üzere komple anahtar teslimi yapılmaktadır.



Tüm diğer endüstri için gerektiğinde prosese özel çözümler üretilebilmektedir. Test istasyonları, Kesme ve Lamine Sistemleri, Özel imalatlar için taşıma, paketleme ve paletleme hatları, Robot ile kamera uygulamaları yine komple sistemleri tasarlanarak imal edilmekte ve teslim edilmektedir.

Firma Kategorileri

1 Yorum

comments-thumb-2
Yönetici
Ekim 28, 2016

Firma hakkındaki görüşlerinizi aşağıda bulunan
form yardımıyla paylaşabilirsiniz.

Oylayın ve Yorum Yazın

.

Değerlendirmeniz